Alex True har skrevet kontrakt med San Jose Sharks

Endnu en dansker har taget et skridt i drømmen om på et tidspunkt at spille NHL.

I dag meddeler San Jose Sharks nemlig, at Alexander True har fået en entry level-kontrakt med klubben efter en flot sæson for klubbens AHL-hold San Jose Barracuda.

– Alex (Alexander True) gjorde stort indtryk på os med de færdigheder han viste i sidste sæson hos San Jose Barracuda, siger San Jose Sharks’ assisterende general manager Joe Will, der også er general manager for San Jose Barracuda.

– Han valgte at skrive kontrakt med Barracuda sidste sæson, selv om han stadig havde mulighed for at spille juniorhockey. Hans udvikling gik markant fremad under head coach Ray Sommer og staben. Hans offensive evner er et stærkt tillæg til organisationen og vi glæder os til at se ham tage næste skridt, tilføjer han til Sharks’ hjemmeside.

– Alex er et stærkt eksempel på den utrættelige arbejdsindsats, som vores scouting-stab leverer, specielt når det gælder “amateur free agents”, og vi er stolte af den succes, de har leveret på det marked, siger han.

Alexander True leverede 28 point (15+13) og 33 udvisningsminutter i sin første prof-sæson med San Jose, skriver Sharks’ hjemmeside.

Han har tidligere været en stor profil og mester i WHL med Seattle Thunderbirds. Spørgsmålet er nu, om True bliver den tolvte dansker der får debut i verdens bedste ishockeyliga?