Rangers mest værdifulde hold

Toronto Maple Leafs har mistet en af de få førstepladser, klubben har haft i en årrække. Den canadiske storklub er nemlig ikke længere nummer et på Forbes’ liste over de mest værdifulde klubber i NHL.

Succeshungrende Toronto Maple Leafs har mistet førstepladsen til New York Rangers, som har haft stor sportslig succes i de seneste år. Det smitter af på klubbens værdi. Forbes vurderer Rangers til at være 1,2 milliarder dollars værd, og det gør newyorker-klubben til NHL’s mest værdifulde hold.

Toronto vurderes til at være 1,15 milliarder dollars værd. Den værdiansættelse er 12 procent lavere, end den klubben havde på sidste års liste, og det betyder faktisk også, at Maple Leafs ikke længere er det mest værdifulde canadiske hold på listen.

Montreal Canadiens, som har danske Lars Eller på holdkortet, vurderes nemlig til at være 1,18 milliarder dollars værd, og dermed skubber de Toronto Maple Leafs helt ned på listens tredjeplads.

Toronto Maple Leafs har været den mest værdifulde NHL-klub siden 2006, men den æra slutter altså nu, hvor klubben ifølge Forbes må overgive titlen til New York Rangers, som senest blev vurderet til at være NHL’s mest værdifulde klub i 2004.