Frans Nielsen overvældet over All Star-oplevelsen

Frans Nielsen blev i weekenden den første dansker nogensinde til at deltage i en All Star-kamp i NHL.

Og trods en lidt ærgerlig udgang på semifinalen i tre mod tre-turneringen, hvor Nielsen noterede sig for -5 i et 6-10-nederlag mod Metropolitan Division kunne det ikke lægge en glæde på danskerens dæmper over at være til stede i Los Angeles i weekenden.

Det siger han til sin klub, Detroit Red Wings, hjemmeside.

Nielsen glædede sig over at være med i selve All Star-weekenden, men også det faktum, at han var i nærheden af de adskillige legender, der var med omkring weekenden, gjorde nærmest den beskedne dansker helt rundt på gulvet.

– Det var Paul Coffey og Jari Kurri, der droppede pucken til vores kamp. Ikke så dårligt endda. Endnu en fantastisk dag. Det var bare at suge til sig af oplevelsen. Ikke bare i dag. Hele weekenden har været fantastisk, sagde Frans Nielsen.

– Det er svært at sige, hvad højdepunktet var. Jeg tror, jeg skal bruge et par dage til at fordøje det hele. At møde “top 100”-spillerne fredag var stort. Selv “skills competion var forrygende”. Det er svært at pege på en enkelt ting, for jeg har været som et lille barn her i de seneste dage, lød det fra Frans Nielsen.

Han nød også at spille i kæde med sin tidligere holdkammerat hos Islanders, Kyle Okposo – og overfor en anden tidligere makker i New York, John Tavares.

Det varer dog ikke længe, før Nielsen igen ramler ind i hverdagens barske realiteter. Allerede natten mellem tirsdag og onsdag tager han og Detroit mod New Jersey i en “must win”-kamp hjemme i Joe Louis Arena.

Faceoff-online