Pittsburgh sendte Bjorkstrand og co. ud

Eventyret er slut for denne sæson for Columbus Blue Jackets.

Et fremragende grundspil blev afsluttet med en række af nederlag, men alligevel en placering langt over forventning for John Tortorellas hold, der desværre blev placeret så uhensigtsmæssigt i playoff-træet, at Pittsburgh-toget ventede i første runde.

Columbus fik arbejdet en sejr hjem på hjemmebane, men i nat i Pittsburgh lykkedes det altså ikke at forhindre Penguins’ fjerde og afgørende sejr i serien.

Pittsburgh vandt med stensikre 5-2 og demonstrerede dermed igen evnen til at levere varen på rette tidspunkt.

Phil Kessel åbnede scoringen i første periode, og kampens spiller Bryan Rust lagde til med to mål i anden periode. Columbus reducerede godt nok et par gange inden tredje periode skulle i gang, men her lagde Penguins igen til og to hurtige scoringer af Sidney Crosby og Tom Wilson lukkede festen.

Oliver Bjorkstrand blev stående på en enkelt assist i slutspillet og fik i nat 16:28 minutter, -1 i plus/minus-statistikken og tre skud på mål.

Farvel og tak til sæsonen for den dygtige angriber, der i perioder var en skarp og dominerende angriber for Blue Jackets og formentlig får en fast plads på holdet i den kommende sæson.

Faceoff.dk