Nielsen fejrer kamp 700 med sejr og mål

Frans Nielsen er blevet 33 år, og passerede i nat en fantastisk milepæl. Danskeren fejrede sin kamp nummer 700 i NHL, da Detroit bankede Edmonton med 4-0.

Og hvilken måde, Frans Nielsen valgte at spille jubilæumskamp på. Han leverede 1-0-målet i kampen via en fantastisk styring af Nick Jensens skud fra blå linje. Jensen skød, og omkring faceoff-pletten fik Frans Nielsen lige nøjagtig bladet af staven på.

Pucken ændrede retning, og Cam Talbot i Edmonton-målet var chanceløs. Det var starten på en rigtig god Detroit-aften, som bød på en suveræn sejr mod det for øjeblikket rystede Oilers-hold. Gustaf Nyquist lagde til med 2-0-målet i første periode, og Martin Frk og Anthony Mantha lagde til med yderligere mål i anden og tredje periode.

Sejren betyder, at Detroit nu står med syv sejre i 15 kampe og stadig ligger fornuftigt til i tabellen.

Blot 16 spillere fra entry draften i 2002, hvor Nielsen blev taget som nummer 87 af New York Islanders, har spillet flere kampe end danskeren, skriver Detroits hjemmeside.

– Jeg ved, at det er mange kampe, men du når slet ikke at opfatte det. Tiden flyver, og det fornemmes ikke, at du har været i ligaen så længe. Men det er i den grad noget, jeg er stolt over. Enhver spiller, der bare får en kamp i den her liga, skal være stolt. Det er hårdt at komme ind i den her liga, og lige så hårdt at blive i den. Så jeg er virkelig stolt over 700 kampe, siger Frans Nielsen – også til Detroits hjemmeside.

Faceoff.dk