Nicklas Jensen håber på at vende tilbage til NHL

Den finske KHL-klub Jokerit offentliggjorde onsdag, at de havde skrevet kontrakt med Nicklas Jensen for den kommende sæson og med option på yderligere et år. Den danske wing ser frem til opholdet i Finland, men håber på at vende tilbage til NHL.

Det fortæller 24-årige Jensen til Jokerits hjemmeside.

– KHL er den næstbedste liga i verden. Jeg vil hjælpe Jokerit med at få succes, og klubben vil hjælpe mig med at udvikle mig. Det er en fremragende mulighed for mig for at nå til et højere niveau og for en dag at vende tilbage til NHL, siger Nicklas Jensen.

Jensen har i den seneste halvanden sæson været på kontrakt hos New York Rangers, som han spillede syv NHL-kampe for i den forgangne sæson. Herningenseren blev tilbudt en ny kontrakt af newyorkerne, men valgte i stedet at sige farvel til NHL for en stund for i stedet at gribe muligheden i Jokerit.

– Det var selvfølgelig en svær beslutning. Jeg har nydt min tid i klubben og de har stadig NHL-rettighederne til mig. Men jeg mener, at Jokerit og KHL kan hjælpe mig med at komme tættere på NHL igen, siger Nicklas Jensen.

Nicklas Jensen bliver en del af et dansk firkløver i Jokerit, som også har Jesper B. Jensen og de tidligere NHL-spillere Peter Regin og Oliver Lauridsen på kontrakt.

Den 24-årige herningenser har indtil videre spillet 31 NHL-kampe i sin karriere, hvor han har repræsenteret Vancouver Canucks og New York Rangers i verdens bedste ishockeyliga.

Faceoff.dk