Lars Eller rundede skarp hjørne

Lars Eller fik i nat en sejr i jubilæumsgave i sin kamp nummer 500 i NHL, da Washington Capitals hjemme vandt 4-1 over Philadelphia.

Dermed runder Lars Eller samme skarpe hjørne som Frans Nielsen, Mikkel Bødker og Jannik Hansen, der også har rundet 500 kampe i NHL. Oven i har Lars Eller spillet 37 playoff-kampe, men de tæller ikke med i NHL-statistikken, hvor der skelnes strengt mellem den regulære sæson og slutspillet.

Frem til kamp 499 er det blevet til 177 point i form af 83 point og 94 assister. Lars Eller er blevet idømt 331 udvisningsminutter, og han står med -18 i plus/minus-statistikken over karrieren.

Den flotte NHL karriere begyndte i St. Louis tilbage i 2009/10-sæsonen med syv kampe og mest AHL-spil for Peoria Rivermen i den samme sæson. Derefter blev Lars Eller fast NHL-spiller efter et trade til Montreal Canadiens, hvor det gik op og ned for danskeren, der fik spillet et par ret flotte sæsoner.

I 2013/14 var han en central spiller på det hold, der spillede sig helt frem til Eastern Conference-finalen, hvor holdet tabte 4-2 til NY Rangers i serien.

I denne sæson røg han til Washington Capitals, hvor han lige nu ligner den spiller, der har størst mulighed for at vinde Stanley Cup, når slutspillet går i gang.