Islanders og Nielsen ude af slutspillet

New York Islanders kunne ikke klare Tampa Bay Lightning. Det blev et farvel til Frans Nielsens mandskab i semifinalerne i Eastern Conference, og endda et ganske klart farvel. Islanders vandt kun en af fem kampe i serien, og i den sidste kamp søndag aften dansk tid, var det ganske enkelt slut med kræfterne hos “danskerklubben”.

Tampa Bay-mandskabet kørte Islanders ud af Amalie Arena og vandt med sikre 4-0 – anført af den stærke svenske superback, Victor Hedman, der scorede to gange. Den svenske back viste igen sit værd med to vidt forskellige – og begge fremragende scoringer – der bragte på Tampa Bay på 1-0 og 3-0.

Islanders led under, at topspilleren John Tavares, der var fremragende i første runde mod Florida, ikke formåede at lave point i de sidste fire kampe mod Tampa Bay. Holdkammeraterne kunne ikke løfte og tage over for superstjernen.

Frans Nielsen, der har spillet en fremragende sæson for Islanders, havde en ærgerlig sidste aften i sæsonen. Han var inde på to af Tampa Bays scoringer i fem mod fem-spillet og noterede dermed -2 og 16:34 minutters spilletid for Islanders.

Dermed er sæsonen forbi for alle danskere i NHL.

Faceoff-online