Eller og Capitalt vinder grundspillet

En dansker er på toppen af NHL’s grundspil og vinder sammen med holdkammeraterne President’s Trophy, som gives til det bedste hold i den regulære sæson.

Lars Eller får nemlig lov at løfte trofæet om et par dage, når første del af sæsonen afsluttes og den intense slutspilsstemning tager over.

Washington kan ikke længere indhentes i grundspillet, og holdet vil være topseedet frem til en eventuel finale om Stanley Cup – hvis Capitals denne gang kommer så vidt og kommer sig over de komplekser, der har drillet holdet de sidste mange sæsoner i slutspillet – ikke mindst ærkerivalerne fra Pittsburgh, som Washington formentlig skal over igen, hvis de vil videre til de helt store kampe.

Om ikke andet ser Washington ud til at have fundet en vis form her i slutningen af grundspillet, hvor det er blevet til sejre i otte af de seneste ni kampe.

Grundspilssejren blev en realitet i nat, da Washington Capitals vandt 2-0 hjemme over rivalerne fra New York hjemme i Verizon Centre.

For Lars Ellers vedkommende blev det i nat til 16 skift og godt 13 minutters spilletid – uden at danskeren kom på pointlisten.

Face-off