Bødker runder NHL-mål nummer 100

Mikkel Bødker scorede to gange, leverede oven i købet en assist, og danskeren fik samtidig langt mere spilletid end det har været normalen gennem stort set hele sæsonen, da San Jose Sharks i nat vandt 6-2 over Anaheim Ducks.

Danmark var repræsenteret på isen i Anaheim med både Jannik Hansen og Mikkel Bødker, der begge fik godt med spilletid for San Jose. Sidstnævnte spillede et brag af en kamp. Bødker scorede to mål og lavede også en assist.

Bødkers første mål betød, at danskeren rundede en væsentlig milepæl. Målet til 3-0 for San Jose midt i anden periode var nemlig Bødkers mål nummer 100 i NHL.

Danskeren spillede hele 17:07 minutter og endte på +2 i plus/minus-rating. Det gav ham titlen som 3rd Star i kampen, hvor Sharks’ backup-målmand Aaron Dell for anden gang på stribe stod fremragende og blev kåret til bedste mand.

Set med danske øjne var det også positivt, at Jannik Hansen igen fik chancen for Sharks. Han har ikke spillet siden 5. januar, men noterede sig i nat for 11:15 minutters istid uden at gøre sig bemærket på kamprapporten.