Arkiv

Andersen og Toronto ude af slutspillet

Frederik Andersen er ude af slutspillet om det prestigefyldte Stanley Cup trofæ.

Nøjagtig som i sidste sæson røg Toronto Maple Leafs ud i kamp syv mod Boston Bruins, der nu skal møde en anden “danskerklub” i form af Oliver Bjorkstrands Columbus i næste runde. Det står klart, efter at Toronto Maple Leafs på hjemmebane tabte 1-5 til Boston Bruins i den syvende og afgørende kamp

29-årige Frederik Andersen stod hele kampen for Maple Leafs, der hurtigt fik det svært.

Desværre for Frederik Andersen, var det ham, der satte Boston i gang i første periode. Andersen fik ikke dækket sin stolpe ordentligt efter et kvarter, da Joakim Nordström scorede fra en meget spids vinkel. Efter første periode var holdet allerede bagud 0-2 på mål af svenske Joakim Nordström og Marcus Johansson.

Hjemmeholdets John Tavares gav tilskuerne på Air Canada Centre et lille håb med sin scoring til 1-2 i anden periode. Men i tredje periode gik det helt galt for Andersens hold, da først Sean Kuraly og siden Charlie Coyle og Patrice Bergeron scorede til slutresultatet 5-1.

Det store spørgsmål er nu, om det alt for tidlige exit for Frederik Andersen vil bringe ham tættere på VM-deltagelse med Danmark i maj?