10. sæsonmål i storsejr til Capitals

At Washington nærmest er umulig at vinde over i indeværende sæson er efterhånden slået helt og aldeles fast, og Capitals er – som grundspillet skrider frem – en stadig varmere kandidat til den eftertragtede Stanley Cup-titel senere på året.

I nat blev det til endnu en i rækken af storsejre – 5-0 over Carolina Hurricanes – og tilskuerne hjemme i Verizon Centre i Washington har en fest for øjeblikket.

Lars Eller medvirkede – igen – aktivt i den, da han scorede Capitals 3-0-mål, som uden tvivl må være danskerens mest spektakulære i indeværende sæson. “A Bullet”, som kommentatoren bemærker.

Lars Eller modtog pucken fra kædemakkeren Brett Connolly, der er helt flyvende for øjeblikket, tog et par par træk op langs venstre og og HAMREDE pucken op i nærmeste hjørne, inden Eddie Läck i Carolina-målet nærmest nåede at reagere.

14:22 minutter og +2 var danskerens statistiske facit for kampen, hvor Brett Connolly og Alexander Ovechkin åbnede scoringen i første periode og hvor en målløs anden periode blev fulgt op af et Capitals-hold, der overfaldt modstanderen i de sidste 20 minutter.

Først Lars Eller og kort efter Evgeny Kuznetsov, inden Marcus Johansson lukkede og slukkede festen med fem minutter igen.

Aldrig har en dansker haft et potentielt så godt udgangspunkt for en Stanley Cup-gevinst som Lars Eller har det i denne sæson. Målet i nat var hans 10. i sæsonen.

Faceoff-online